«Με πάθος για νίκη με τον Άρη!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια του ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, μίλησε στο INPAOK, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη (17/3 15:00)
Πηγή: inpaok.com
«Με πάθος για νίκη με τον Άρη!»

για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι, για το αήττητο που έχει η ομάδα μέχρι στιγμής, για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενώ κάλεσε και τον κόσμο του Δικεφάλου στο γήπεδο, ενόψει του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, καθαρά οικογενειακό. Είμαστε «δεμένες» η μία με την άλλη και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρόνια με αρκετές καινούργιες παίκτριες στην ομάδα. Η καθεμία βοηθάει ξεχωριστά στην ομάδα για αυτό κάνουμε μια εξαιρετική πορεία».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα:

«Αρχικά ο καινούργιος μας προπονητής με όλο του το επιτελείο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί έχει καταφέρει να περάσει την δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι μας. Πιστεύω δουλεύουμε πολύ καλά σε κάθε προπόνηση. Κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και πάμε σε κάθε αγώνα με στόχο να είμαστε καλύτερες από την προηγούμενη φορά. Αυτό πιστεύω μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς απώλεια».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Πρώτα απ' όλα ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την διοίκηση του ερασιτέχνη που μετά από συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το άπιαστο όνειρο. Οι εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς καθώς για χρόνια είχαμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικά γήπεδα. Προπονούμαστε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και στο περιβάλλον που προπονούνται και άλλα μεγάλα τμήματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ κάτι που είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο για φέτος. Δεν αλλάζουμε κάτι θα παίξουμε με το ίδιο πάθος που παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι η ποιότητα της ομάδας μας θα μας οδηγήσει στο στόχο, που είναι η νίκη φυσικά».

Κλείνοντας η παίκτρια του ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο του Δικεφάλου στο γήπεδο λέγοντας:

«Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει και να μας οδηγήσει σε μία πολύ σημαντική επιτυχία. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και ελπίζω ότι αυτή την φορά θα τον έχουμε».

Διαβάστε ακόμη...