«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

Από areafm.gr: Στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Μάρτιν Τόνσο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4 ο παλαίμαχος παίκτης του «Δικεφάλου», Γιάννης Αντωνόπουλος.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο ΠΑΟΚ αν είναι ο σοβαρός και με λίγο τύχη θα κερδίσει. Χρειάζεται προσοχή, βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είναι μια ομάδα που μας ζορίζει ο Αστέρας Τρίπολης. Το παιχνίδι είναι κομβικό. Θα παίξει ρόλο και για τη πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά τις διακοπές: «Οι διακοπές σε ορισμένες ομάδες κάνουν καλό σε άλλες όχι. Ξέρω ότι στη Βόρεια Ελλάδα οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, αλλά και εδώ στη ορεινή Αρκαδία είναι το ίδιο».

Για τη βελτιωμένη εικόνα του Αστέρα Τρίπολης: «Τον Παράσχο τον ξέρω προσωπικά, πολύ καλός άνθρωπος. Τον ξέρω ως τεχνικό, τον είχα φέρει στον Πανναυπλιακό. Του αρέσει να διατηρεί το μηδέν στην άμυνα και μπροστά ότι βγει. Είναι λογικός, ήρεμος, πράος, κερδίζει τον παίκτη. Έχει μια καλή ομάδα προσπαθεί να μην έχει πρόβλημα στη αμυντική λειτουργία».

Για τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν και πουλάνε. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Εμείς χρειαζόμαστε ένα παίκτη που να λειτουργήσει άμεσα θετικά στην ομάδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Όποιος έρθει , πρέπει να μπει άμεσα».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Καλός παίκτης, τον γνωρίζουμε. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να του πουν πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ».

Για το αν πήρε τη φανέλα του Πρίγιοβιτς το παιχνίδι με Αήττητο Σπάτων: «Μου το είχαν ζητήσει κάποιοι δημοσιογράφοι, για ένα φιλανθρωπικό αγώνα για το Χαμόγελο του παιδιού. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μέχρι τη Λάρισα, έχει διευρύνει τα σύνορα του. Είδατε μετά το τέλος του αγώνα στα Σπάτα τα παιδάκια που πήραν αυτόγραφο από τον Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, έτσι τον θέλουμε. Έτσι ονειρεύεται την ομάδα και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Η νέα γενιά βλέπει τον ΠΑΟΚ πολύ δυνατό και αυτό είναι κάτι σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το πρωτάθλημα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ακόμα και στα δύσκολα είμαι αισιόδοξος. Τώρα με οκτώ βαθμούς διαφορά, και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είμαι ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να έχουμε λογική σκέψη και τύχη. Τρώμε εύκολα γκολ και βάζουμε πολύ δύσκολα. Όπως με την Παναχαϊκη. Είμαι αισιόδοξος».

Για τον Μάρτιν Τόνσο: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Μιλάω με παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που έρχονται στο Ναύπλιο. Είναι παίκτης που τον εκτιμούν πολύ. Έχουνε πολύ καλή άποψη».

Διαβάστε ακόμη...