«Γέμισε» ο Γενάρης

Από paok24.com : Οι γιορτινές ημέρες είναι η καλύτερη ευκαιρία για σωματική και ψυχολογική αποφόρτιστη των πρωταγωνιστών του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Γέμισε» ο Γενάρης

Οι ρυθμοί πέφτουν και η πιο χαλαρές ημέρες μαζί με αγαπημένα πρόσωπα κάνουν διαφορετική την καθημερινότητα.

Ο Γενάρης, ωστόσο, που έρχεται έχει αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, με τις ημερομηνίες να έχουν γεμίσει από παιχνίδια.

Εκτός από τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η αναβολή της 15ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή μετά τη δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο, μετέθεσε ακόμα έναν αγώνα για τον πρώτο μήνα του χρόνου.

Στις 8 Ιανουαρίου (17:00) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στην Πάτρα και πέντε ημέρες αργότερα στις 13 του μήνα (19:30) αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στις 16-17 Γενάρη, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει αποφασιστεί επίσημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, στις 19 του μηνός (19:30), ενώ στις 23 είναι προγραμματισμένη και η 2η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα γέμισε και σίγουρα μετά την ηρεμία των διακοπών η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά, να διατηρήσει τη συγκέντρωση της και να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα με στόχο την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...