Κάλεσμα Γκόρτσιανουκ στον κόσμο

Τη δική του τοποθέτηση εξέφρασε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ ενόψει του Σαββατιάτικου (27/10) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή ο ακραίος του Δικεφάλου, Ζένια Γκόρτσανιουκ.
Πηγή: inpaok.com
Κάλεσμα Γκόρτσιανουκ στον κόσμο

Με το παιχνίδι να διεξάγεται στο PAOK Sports Arena και στις 17:00 το απόγευμα, ο φορμαρισμένος παίκτης των Κυπελλούχων Ελλάδας κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει μαζί με τους συμπαίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκόρτσανιουκ:

«Θα είναι διαφορετικός αγώνας από ότι η αναμέτρηση μας στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» διότι ο Ηρακλής έχει δυναμώσει και έχει ανέβει πολύ. Μετά την εμπειρία που είχαμε στην Κομοτηνή πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Με την έλευση του Χιμένεθ έχει ανέβει το επίπεδο της προπόνησης και αυτό έχει ανεβάσει όλη την ομάδα.

Η ψυχολογία μας είναι καλή διότι προχωράμε από νίκη σε νίκη, έστω και με δυσκολίες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες Τετάρτη-Σάββατο, αλλά και η ομάδα θα ανέβει περισσότερο. Θα θέλαμε να έρθει ο κόσμος να δει αυτό το ντέρμπι. Από αγώνα σε αγώνα ανεβάζουμε ταχύτητα και αυτό που μας λείπει είναι η ροή και η διάρκεια, αλλά είναι φυσιολογικό στην περίοδο που βρισκόμαστε».

Διαβάστε ακόμη...