O... ευχαριστημένος βοηθός του Λουτσέσκου

Από paok24.com: O βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει το δικό του λόγο για να νιώθει ικανοποιημένος.
Πηγή: paok24.com
O... ευχαριστημένος βοηθός του Λουτσέσκου

Ημέρα χαράς η σημερινή για τον Ντιέγκο Λόνγκο, ο οποίος απέκτησε το δίπλωμα UEFA Pro και το μοιράστηκε στο προφίλ του στο Facebook.

«Σήμερα έμαθα ότι πέρασα τις εξετάσεις και απέκτησα την άδεια προπονητικής, UEFA PRO. Ήταν ένα σκληρό, έντονο ταξίδι, αλλά γεμάτο από σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πάρα πολλά και συνάντησα ανθρώπους που μου έδωσαν κουράγιο. Σπάνια μοιράζομαι τα συναισθήματά μου, αλλά αυτό, αποτελούσε πάντα ένα όνειρο μου και τώρα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που είναι κοντά μου σε αυτήν τη διαδρομή και με έχουν υποστηρίξει (και συχνά με υπέμεναν). Τη Μάουρα και τα παιδιά, την οικογένεια μου, τους Ιταλούς συνεργάτες μου στη Θεσσαλονίκη, τον Μάτε και τον Κρι, τον έμπιστο φίλο μου, Άλε Τόνιε, τους συνεργάτες και δασκάλους και φυσικά όλους εκείνους που στις δύσκολες στιγμές με βοήθησαν και έκαναν πραγματικότητα το όνειρο μου.

Σας ευχαριστώ! Έχουμε επιτύχει μαζί και αυτή είναι μόνο η αρχή!» έγραψε ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Λόνγκο είχε έρθει με μία μικρή καθυστέρηση στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, λόγω των εξετάσεων και από τη στιγμή που έμαθε ότι πέτυχε, μοιράστηκε τη χαρά του, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

 

Διαβάστε ακόμη...