Φοβάται το ντόπινγκ κοντρόλ ο Χιμένεθ;

Ως γελωτοποιός και όχι ως προπονητής, αντέδρασε στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για έλεγχο ντόπινγκ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.
Πηγή: inpaok.com
Φοβάται το ντόπινγκ κοντρόλ ο Χιμένεθ;

Αλήθεια τι φοβάται ο Ισπανός τεχνικός και αντιδράει με αυτόν τον τρόπο στο αίτημα των ανθρώπων του Δικεφάλου;

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των... χάρτινων στην ερώτηση για το ντόπινγκ κοντρόλ:

«Εμείς έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό. Η Ομοσπονδία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να γίνει ντόπινγκ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμη και στους προπονητές γιατί μερικές φορές ίσως παίρνεις κάτι και δεν τα λες τόσο καλά.

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, αυτό που μαθαίνουν όλοι οι αθλητές από μικροί είναι κάτι που μπορεί να εκνευρίζει κάποιον, αλλά είναι η αλήθεια: 'θα πρέπει να μάθεις να χάνεις'. Η ΑΕΚ έχει πάρει τις νίκες μέσα στο γήπεδο, έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά, οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει κάποια παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να θυμίσουμε ότι το μεγαλείο του ποδοσφάιρου είναι εδώ. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια και να θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ είναι καθαρή».

Διαβάστε ακόμη...