“Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας”

Από thessports.gr: Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (27/4) στις 19:00 για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου.
Πηγή: thessports.gr
“Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας”

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η κούραση παίζει το ρόλο της, αλλά πιο σημαντική είναι η διαχείριση. Κάθε ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους όπως ΠΑΟΚ αξιοποιεί όλους τους παίκτες του ρόστερ. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Αυτό που μετράει είναι η νίκη με τις λιγότερες απώλειες. Ακολουθεί και δύσκολο ταξίδι στη Σύρο και εκεί θα παίξουμε την πρόκριση.

Το ιδανικό είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λίγους αγώνες μέχρι τους τελικούς. Χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και ειδικά στις στιγμές πίεσης. Μέχρι στιγμής έχουμε καλές αντιδράσεις στην πίεση και έτσι θέλω να συνεχίσουμε».

Από την άλλη μεριά, ο έμπειρος διαγώνιος της ομάδας από τις Κυκλάδες, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και λύσεις από τον πάγκο. Εμείς καταλάβαμε πως μπορούμε να πάρουμε μία νίκη σε έναν από τους δύο αγώνες. Στον πρώτο αγώνα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάμε τον αγώνα στο τάι-μπρέικ. Δεν ξέρω εάν θα νικούσαμε εκεί, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε. Εάν το πιστέψουμε θα το κάνουμε».

Διαβάστε ακόμη...