Από εβδομάδα το ραντεβού Ιβάν - Λουτσέσκου για υπογραφές

Από metrosport.gr:Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο τεχνικό.
Πηγή: metrosport.gr
Από εβδομάδα το ραντεβού Ιβάν - Λουτσέσκου για υπογραφές

Με γοργούς ρυθμούς αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις αναφορικά με την υπογραφή νέου συμβολαίου μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όπως μεταφέρθηκε και το Σάββατο (24/03) από το metrosport.gr, ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την απόφαση να δώσει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ρουμάνο τεχνικό, επιβραβεύοντάς τον για τη δουλειά του στην ομάδα.

Οι δύο άνδρες έχουν, επί της ουσίας, συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού, το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο τριετές συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσο για το νέο τριετές συμβόλαιο του Λουτσέσκου, αυτό μπορεί να έχει τη μορφή του 2+1, όπως ήταν και το φετινό. Επί της ουσίας, αυτό που αλλάζει είναι οι οικονομικοί όροι στη συνεργασία του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την επιβράβευση του Ιβάν Σαββίδη για όσα έχει πετύχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...