Στη Θεσσαλονίκη η Pinar Karsiyaka

Από paokbc.gr: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Pinar Karsiyaka εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του Basketball Champions League (6/3, 19:30).
Πηγή: paokbc.gr
Στη Θεσσαλονίκη η Pinar Karsiyaka

Οι Τούρκοι έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 9:00 μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να προπονηθούν στο "PAOK Sports Arena" στις 19:00, αμέσως μετά την προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά την άφιξη της Pinar Karsiyaka, ο Alexandar Trifunovic δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Η Pinar Karsiyaka, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Bryon Allen και Egemen Guven, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς έχασε στην έδρα της από την Darussafaka με 71-93 για την 19η αγωνιστική. Μετά από αυτή την ήττα, το ρεκόρ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ έπεσε στο 6-13 και έτσι η ομάδα του Alexandar Trifunovic έπεσε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη...