«Να δουλέψει παραπάνω η ομάδα»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ2 παραχώρησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ στο τάι-μπρέικ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, ο κεντρικός του Δικεφάλου, Παναγιώτης Πελεκούδας.
Πηγή: inpaok.com
«Να δουλέψει παραπάνω η ομάδα»

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο διακριθέντας των «ασπρόμαυρων»:

«Νομίζω ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια ομάδα που έχει για κίνητρο την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ πως είναι μια άσχημη ήττα για την ομάδα μας, δικαιολογίες έχουμε πάρα πολλές, μπορούμε να βρούμε άπειρες με τόσα παιχνίδια, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να σταθούμε σε αυτό. Αγωνιστικά δεν κάναμε καλή υποδοχή και ήταν ένα κύριο σημείο για να χάσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει ανέβει πάρα πολύ με τις προσθήκες των νέων μεταγραφών και ήταν υπερβολικά ανταγωνιστικοί και μαχητικοί μέσα στο γήπεδο», σημείωσε αρχικά.

Ακόμα, πρόσθεσε: «Μια ομάδα όταν παίζει με τον πρωταθλητή παίζει καλύτερα πάντα. Είναι μεγάλο κίνητρο για να τον κερδίσεις και είναι πολύ δύσκολο για εμάς, ώστε να μην χάνουμε γιατί είμαστε οι πρωταθλητές. Νομίζω ότι ο Μπατατζίμ ήταν πολύ καλός σήμερα, ο Δρογκάρης και ο Ανδρεόπουλος μαζί με τον Μπέλο έκαναν τη διαφορά. Έχω την αίσθηση ότι είναι καλοί παίκτες, παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε σε αυτές τις θέσεις με ξένους αθλητές».

Τέλος, είπε: «Θέλουμε η ομάδα να δουλέψει παραπάνω. Τώρα που κάθε φορά θα παίζουμε Σάββατο, αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις στο Champions League και να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε τα τελευταία δυο παιχνίδια για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...