Εντυπωσιασμένος ο Πέτεγουεϊ

Από inpaok.com: Τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα είπε ο Τεράν Πέτεγουεϊ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Εντυπωσιασμένος ο Πέτεγουεϊ
Αναλυτικά, ο Αμερικάνος είπε:

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την πολη, απο την οργάνωση της ομάδας κι από το ποσό με βοήθησαν όλοι να νιώσω καλοδεχούμενος. Στόχος μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν νίκες στην ομάδα και να προχωρήσουμε στο Champions league.

Μίλησα με τον προπονητή μου είπε να έχω υπομονή, να μάθω ακριβώς πως παίζει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη, αλλά και με έναν προπονητή από την Ιταλία που εμπιστεύομαι πολύ. Μου είπε πως είναι καλή ευκαιρία γιατί είναι ομάδα με παράδοση που αξίζει να έχεις συμμετοχή. Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρω πολλά πράγματα.

Με ενημερωσε ενας συμπαίκτης μου στη Γαλλία για την Καρισγιακα και μου είπε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επομένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Θα ειναι πολύ σημερινό Να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν μου αρέσει να προσδιορίζω τον εαυτό μου. Θέλω να τα κάνω όλα στο παρκέ αλλά σίγουρα φέρνω πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Παρ όλο που είναι αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσω το 100%. Θα μπω να παίξω όπως ακριβώς μου ζητηθεί!

Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη ένα πολθ καλό σύνολο. Θα είμαι το μέρος που χρειάζεται η ομάδα για να πάει ακόμα παρά πέρα στην Ευρώπη.

Για τις φήμες για κακή σχέση μεν τον προπονητή του στη Ναντερ:

Δεν συμφωνούσα σε πολλά πράγματα μαζί του . Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Είναι μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν κι εδω θα είναι όλα διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμη...