Οι Κροάτες «βλέπουν» Μπράνταριτς για ΠΑΟΚ!

Από metrosport.gr: Ο 26χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες περιπτώσεις παικτών της Ριέκα.
Πηγή: metrosport.gr
Οι Κροάτες «βλέπουν» Μπράνταριτς για ΠΑΟΚ!

Η συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Ριέκα, Σρέτσκο Γιούρισιτς στο Metropolis 95,5 και οι αποκαλύψεις του για το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για δύο παίκτες του κροατικού συλλόγου («υπάρχει ενδιαφέρον, θα δούμε το καλοκαίρι»), μας έδωσαν το ερέθισμα να ψάξουμε λίγο παραπάνω το θέμα.

Είχαμε μάλιστα κατά νου ότι ο Γιούρισιτς είπε μισή και την λέξη «διεθνείς». Από την έρευνα που κάναμε στην Κροσατία, μιλώντας και με ανθρώπους που ασχολούνται με τα της Ριέκα, στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ έρχεται το όνομα του Φιλίπ Μπράνταριτς. Ο 26χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες περιπτώσεις παικτών της Ριέκα, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στην αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ και μάλιστα αξιολογείται περίπου στα 5.000.000 ευρώ.

Το όνομα του Μπράνταριτς «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό όπως και για την Μπολόνια λίγες μέρες νωρίτερα, ωστόσο είναι προφανές ότι οι άνθρωποι της Ριέκα θέλουν να εκμεταλλευτούν μία καλή παρουσία του ύψους 1.85μ. μέσου στο Μουντιάλ. Ο Μπράνταριτς έχει φέτος 29 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ. Ένα άλλο όνομα που αναφέρουν ως στόχο του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Έμπερ, του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού που έχει φέτος 22 συμμετοχές, 9 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...