«Τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Στο πρόσωπο του Κάσσανδρου Στίγγα κατέληξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος για τη θέση του κεντρικού και ενόψει του παιχνιδιού του Δικεφάλου απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς το Σάββατο (3/2) στο PAOK Sports Arena η προσοχή είναι στραμμένη πάνω του.
Πηγή: inpaok.com
«Τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος κεντρικός που έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με τους «ασπρόμαυρους» παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Κάθε αθλητής και ειδικά Έλληνας θα ήθελε να είναι μέλος αυτού του ρόστερ. Γνωρίζω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ήθελε ένα μεγαλύτερο όνομα, αλλά αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο για μένα. Κλήθηκα για να ενισχύσω την ομάδα σε κρίσιμη περίοδο. Μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για διατηρηθεί ο ΠΑΟΚ στη θέση του πρωταθλητή. Ήμουν πάλι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια και βλέπω πολλές διαφορές σε σύγκριση του σήμερα με το τότε. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολλά επίπεδα Δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα σε επίπεδο στόχων, οργάνωσης και φυσικά ποιότητας παικτών στο ρόστερ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και εύχομαι η σεζόν να έχει το ίδιο φινάλε, όπως τα τρία τελευταία χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...