«Υπήρξε κάτι με τον ΠΑΟΚ, πήγα στην Τούμπα για Μακ - Μαουρίσιο»

Από sdna.gr: Για την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως υπήρχε στο παρελθόν "φλερτ" με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Υπήρξε κάτι με τον ΠΑΟΚ, πήγα στην Τούμπα για Μακ - Μαουρίσιο»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης από τον έμπειρο πορτιέρε  σε ΜΜΕ της Ρωσίας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

«Ήμουν εκεί, απλά για να δω από κοντά τον Μακ και τον Μαουρίσιο. Τους είχα υποσχεθεί να τους επισκεφτώ, προέκυψε στο πρόγραμμα το παιχνίδι του κυπέλλου. Δε σήμαινε τίποτα για μένα, πήγα για να δω τους φίλους μου, που χάρηκαν για την επίσκεψη. Και οι δυο έπαιξαν καλά και η ομάδα κέρδισε. Ο Μαουρίσιο ήρθε από τον πάγκο, ενώ ο Μακ ξεκίνησε βασικός...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σταθεί και στο... φλερτ με την ομάδα του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως κάτι υπήρχε στο παρελθόν, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ατάκα που είχε δώσει.... πως δεν του αρέσει να κάθεται στη Ζενίτ και να πληρώνεται: «Είπα την αλήθεια, τι ακριβώς αισθανόμουν εκείνη την στιγμή. Δεν προετοιμαζόμουν για κάτι. Σε περίπτωση μεταγραφής: εάν είναι να συμβεί κάτι καλό θα το δούμε. Τώρα, είμαι στο προπονητικό κέντρο με τη Ζενίτ και η σκέψη μου είναι να προετοιμαστώ σωστά με την ομάδα. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ναι, κάτι υπήρξε...».

Διαβάστε ακόμη...