’’Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα τους καλύτερους’’

Από arenafm: Ο Μλάντεν Φόρτουλα μίλησε στον Arena Fm με αφορμή το πολύ καλό σερί απαραβίαστης εστίας που “χτίζει” τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Πηγή: arenafm.gr
’’Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα τους καλύτερους’’

Η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: “Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλούς τερματοφύλακες και κάποιοι ήταν πολύ καλοί. Δεν ξέρω γιατί τους αλλάζουν. Εύχομαι στον Πασχαλάκη καλή επιτυχία και να σπάσει κι άλλα ρεκόρ

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: “Τον γνώρισα στα Γιάννενα πριν τρία χρόνια. Μου έκαναν εντύπωση τα προσόντα του, η δύναμή του. Έβγαινε γρήγορα στις φάσεις και φαινόταν και καλό παιδί. Του είχα πει και τότε κάποια πράγματα. Τον ρώτησα από που είναι και μου είπε ότι είναι από τον Πατραϊκό. Μου έκανε εντύπωση, γιατί πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να εκτιμούν αυτό που έχουν. Περιμένουν το φρούτο να ωριμάσει; Δεν έχουν εμπειρία; Δεν ξέρω. Χαίρομαι που πάει καλά. Γιατί άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: “Δεν πήγα στο γήπεδο φέτος λόγω των τιμωριών. Είχα κάποια θέματα υγείας στην αρχή της σεζόν και ακόμη δεν πήγα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πάει για την πρωτιά. Έχει μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξει. Ο κόσμος πρέπει να νιώσει μια μεγάλη χαρά. Και για τον Ιβάν Σαββίδη πρέπει να γίνει, γιατί βάζει πολλά χρήματα στην ομάδα.

Για την απόκτηση του Μολέντο: “Πάντα οι ομάδες θέλουν παίκτες. ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε τους καλύτερους”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει: “Μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα. Οι άλλες ομάδες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ούτε ο Ολυμπιακός φέτος είναι όπως παλιά. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί μετά τις μεταγραφές που έκανε. Η ΑΕΚ δεν μου γεμίζει το μάτι. Το 3-1 με τα Γιάννενα ήταν πλασματικό. Έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν πράγματα, αλλά ως ομάδα δεν μου γεμίζει το μάτι. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ, αλλά παρακολουθώ ότι έχει συνέλεθει. Το ότι δεν τρώει γκολ, δείχνει κάτι. Σε όλα τα ομαδικά σπορ με μπάλα, σημασία έχει να μην δέχεσαι γκολ”.

Διαβάστε ακόμη...