Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Τρίκαλα-ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Η υπόθεση και η ανάγκη να περάσουν τα σωστά μηνύματα
Πηγή: paok24.com
Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Τρίκαλα-ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο κύπελλο με τα Τρίκαλα στις 19 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας ήταν για το κύπελλο και είναι γνωστό ότι οι πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ δεν δικάζουν τόσο άμεσα όπως αυτές της λίγκας.

Γι' αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κληθεί σε απολογία για τον συγκεκριμένο αγώνα στις 11/1. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα ασχοληθεί με το θέμα της ρίψης πυρσών από φίλους του ΠΑΟΚ και η απόφασή της θα βγει μέσα σε μία εβδομάδα.

Το PAOK24 από την πρώτη μέρα είχε αναφερθεί στα παράδοξα του νέου πειθαρχικού κώδικα που διαχωρίζει το άναμμα από την ρίψη πυρσών και αυτό αναμένεται να είναι ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή. Επιτροπή που είναι διαφορετική από εκείνη της λίγκας και για πρώτη φορά μετά τις αλλαγές στον κώδικα, θα κληθεί να αποφασίσει για ένα τέτοιου είδους ζήτημα και για θέματα υποτροπής.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σε αυτή την υπόθεση, αλλά για τον ΠΑΟΚ το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα, στα επόμενα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με το θέμα των πυρσών. Ένα θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει ενόψει των πολύ μεγάλων εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...