Προσαρμογή σε χρόνο μηδέν

Από paok24.com: Η εικόνα του Δημήτρη Κατσίβελη και το… μηνιαίο συμβόλαιο.
Πηγή: paok24.com
Προσαρμογή σε χρόνο μηδέν
Ο Δημήτρης Κατσίβελης, προέκυψε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα του ως τώρα, τον έχει κάνει, μία σημαντική μονάδα στην περιφέρεια.Ο 26χρονος γκαρντ, μπορεί να βρέθηκε στην αρχή του καλοκαιριού μπροστά στον ΠΑΟΚ, αλλά τότε δεν προχώρησε το θέμα. Μετά την παρουσία του στο μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τα θέματα με Κόνιαρη και Ντίλαρντ μετά το παιχνίδι με τον Αρη, επανήλθε στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ ξαφνικά και χρόνος για προσαρμογή δεν υπήρχε.

Παρόλα αυτά, σε μια δύσκολη κατάσταση τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα, έχει καταφέρει να αποτελεί σταθερά, στα πέντε παιχνίδια παρουσία του.

Στο πρωτάθλημα, έχει μέσο όρο 11,6 πόντων, με 44,4% στα δίποντα, 42,8% στα τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,6 λάθη, σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Στο Champions League, έχει 6 πόντους μέσο όρο, με 42,9% στα δίποντα, 14,3% στα τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2,5 λάθη.

Τα νούμερα του στις περισσότερες καρτέλες της στατιστικής είναι ανεβασμένα και μάλιστα, σε μια εποχή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε.

Ο Κατσίβελης που έχει συνεργαστεί και πέρσι με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αστάνα, έχει συμφωνήσει για ένα μήνα, με οψιόν μέχρι το τέλος της σεζόν και το τέλος αυτού του μήνα πλησιάζει.

Διαβάστε ακόμη...