Κρίμα για τον κόσμο…

Aπό inpaok.com: Εφιαλτική ήταν η πρεμιέρα στο Basketball Champions League για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Λούντβιγκσμπουργκ με το βαρύ 103-70.
Πηγή: inpaok.com
Κρίμα για τον κόσμο…

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις πρώτες ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις, μετά τους αγώνες με Προμηθέα και Άρη, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός για τον Δίκεφαλο να μεγαλώνει...

Παρά την τραγική εμφάνιση και την μεγάλη έκταση της ήττας, αυτός που εντυπωσίασε ο βράδυ της Τρίτης (10/10) στην MHΡ Arena του Λούντβιγκσμπουργκ, ήταν ο κόσμος.

Φίλοι του ΠΑΟΚ από κάθε πλευρά της Γερμανίας έδωσαν βροντερό «παρών» στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα, αφήνοντας άφωνους τους Γερμανούς φιλάθλους, που για αυτούς ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Το «ασπρόμαυρο» κοινό δεν πτοήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, παρέδωσε για ακόμη μία φορά... μαθήματα κερκίδας με την φωνή και το πάθος του.

Μάλιστα, προς το φινάλε του αγώνα, ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος αποβλήθηκε (με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή) πέρασε μπροστά από το πέταλο των φίλων του Δικεφάλου τους χειροκρότησε, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι ανταπέδωσαν...

Διαβάστε ακόμη...