Μίκρα και όχι Εύοσμο ο ΠΑΟΚ!

Απο e-handball.gr : Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς απέναντι στην Αλοϊζιανς για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, επικρατώντας με νταμπλ σκορ (34-17) στη Μάλτα.
Πηγή: e-handball.gr
Μίκρα και όχι Εύοσμο ο ΠΑΟΚ!

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» του Βορρά ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα για μια ακόμα φορά το επόμενο Σάββατο στις 14 Οκτωβρίου 2017 (18:00), απλά θα πρέπει να μετακινηθούν προς ανατολικά στη Μίκρα και όχι Δυτικά στον Εύοσμο.

Παρότι ήταν γνωστό ότι η συμφωνία του «Δικεφάλου» του Βορρά με τον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου για την χρήση του κλειστού στον Εύοσμο ήταν για τα τέσσερα ντέρμπι (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Δούκα, Διομήδη) και για τα ευρωπαϊκά ματς, εντούτοις το παιχνίδι κόντρα στην Αλοϊζιανς θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Αυτό θα συμβεί, καθώς η οριστική συμφωνία με τον Δήμο έκλεισε τον Σεπτέμβριο και ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να δηλώσει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το κλειστό του Ευόσμου.

Οι διαδικασίες στην EHF είναι συγκεκριμένες και πρέπει να γίνουν όλα στην εντέλεια και εντός των αυστηρών χρονικών ορίων, ώστε να μπει στην βάση δεδομένων της ένα καινούργιο γήπεδο, αφού πρέπει εκτός από τα απαραίτητα έγγραφα που θα σταλούν από το σωματείο, να πραγματοποιηθεί και η σχετική επιθεώρηση.

Συνήθως απαιτούνται μέχρι την τελική έγκριση 15-20 ημέρες, χρόνος που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε, όσον αφορά τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Για την φάση των «32» -όπου έχει σχεδόν προκριθεί- ο «Δικέφαλος» θα μπορέσει να αγωνιστεί στο κλειστό του Ευόσμου (18-19/11 στη Τουρκία, 25-26 στη Θεσσαλονίκη) απέναντι στην Γκεζτέπε, αν φυσικά κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, στον χρόνο που πρέπει.

Διαβάστε ακόμη...