Πληρότητα που… τρομάζει!

Από inpaok.com: Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε πριν περίπου μια εβδομάδα και ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή deadline day.
Πηγή: inpaok.com
Πληρότητα που… τρομάζει!

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος ανακοίνωσε 3 παίχτες σε διάστημα 24 ωρών, αφού πρόσθεσε στην ομάδα τους Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο.

Έτσι οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την εφετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας προσωρήσει στη μεταγραφή οκτώ παικτών.

Πλέον το ρόστερ του Δικεφάλου αριθμεί 32 ποδοσφαιριστές και είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η πληρότητα που επικρατεί σχεδόν σε κάθε θέση.

Τερματοφύλακες : Τον βασικό Ρέι, μπορούν να ντουμπλάρουν οι Πασχαλάκης και Σιαμπάνης, ενώ τέλη Δεκεμβρίου αναμένεται η επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου.

Στόπερ : ο ΠΑΟΚ έχει αυτήν την στιγμή 5 στόπερ. Τον Σαμπράνο, τον Βαρέλα, τον Κρέσπο, τον Μαλέζα, τον Πούγγουρα, αλλά και τον φέρελπι Δημητρίου.

Δεξιά μπακ : Με τον Μάτος για βασικό και τον Κωνσταντινίδη για αναπληρωματικό, η ομάδα διαθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην συγκεκριμένη θέση.

Αριστερά μπακ : Λεβέκ και Λέοβατς * συνθέτουν αυτήν την στιγμή την δυάδα.

Αμυντικά χαφ : Οι λεγόμενοι κόφτες του ΠΑΟΚ είναι ο Κάνιας, ο Τσίμιροτ και ο Κάτσε.

Κεντρικοί χαφ («Οχτάρια») : είναι οι Σάκχοφ *,Μαουρίσιο και ο Τάσος Δημητρίου.

Επιτελικοί μέσοι : Οι χαφ που μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι για την ομάδα είναι οι : Mπίσεσβαρ *, Eλ Καντούρι και Πέλκας.

Εξτρέμ : Ίσως η πιο δυνατή γραμμή του φετινού ΠΑΟΚ, καθώς πολλές ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ του παίκτες, όπως οι Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, αλλά και τον Μυστακίδη.

Σέντερ φορ : O Δικέφαλος διαθέτει τον Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Ευθύμη Κουλούρη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης μπορεί να παίξει και ο Μακ.

*Η ομάδα είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πώληση τους

Διαβάστε ακόμη...