Καταλήγει ο Στανόγιεβιτς

Από paok24.com: Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, στον ΠΑΟΚ η προετοιμασία για αυτή την αναμέτρηση μπαίνει στην τελική της ευθεία.
Πηγή: paok24.com
Καταλήγει ο Στανόγιεβιτς

Με το «ραντεβού» τεχνικής ηγεσίας και παικτών να είναι πρωινό την Τρίτη, ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς αναμένεται στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Για τον Σέρβο τεχνικό οι αλλαγές που έχει στο μυαλό του δεν αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα και την τετράδα της άμυνας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί εκτός απροόπτου όπως στον πρώτο αγώνα στο Κίεβο, με τους Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς.

Αντιθέτως στη μεσαία γραμμή Πέλκας και Μπίσεσβαρ διεκδικούν μία θέση είτε σε διάταξη 4-2-3-1 είτε στο κλασικό 4-3-3, με τον τεχνικό του «Δικεφάλου» να θέλει περισσότερη επιθετικότητα από τα χαφ του.

Τέλος, όσον αφορά στην τριάδα της επίθεσης, Μακ και Πρίγιοβιτς δύσκολα θα αντικατασταθούν, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον Κάμπος, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Ενρίκε.

Σε κάθε περίπτωση στις δύο προπονήσεις που απομένουν πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (21:00) κόντρα στους Ουκρανούς, ο Στανόγιεβιτς θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.

Διαβάστε ακόμη...