Πωλήσεις υπό προϋποθέσεις

Από metrosport.gr:Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει πρώτο το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια να προχωρήσει σε μεταγραφές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών.
Πηγή: metrosport.gr
Πωλήσεις υπό προϋποθέσεις

Ο Λούμπος Μίχελ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή είχε εξηγήσει τη φιλοσοφία του στις μεταγραφές τονίζοντας «αν ένας ποδοσφαιριστής φτάσει στο ταβάνι της αξίας του και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα πρέπει να πωλείται».

Ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι παραχώρησε τον Μακ ενώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ροντρίγκες. Ποιος θα είναι ο επόμενος; Υπάρχει πρόταση για τον Τσίμιροτ και είναι λοιπόν βέβαιο ότι αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, ο Βόσνιος θα παραχωρηθεί. Με ενδεχόμενη πώληση του Τσίμιροτ είναι σίγουρο ότι όπως θα μπουν τα χρήματα αυτά στα ταμεία της ΠΑΕ θα βγουν για μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Εκτός όμως από τη μεταγραφή του Τσίμιροτ, στην ΠΑΕ έχουν την ίδια λογική και για τον Λέοβατς. Περιμένουν πρόταση που θα ξεπερνά το 1,5 εκατομμύρια ευρώ και για αυτό άλλωστε έχουν κάνει ήδη κινήσεις για αριστερό μπακ (στάσιμο το θέμα του Λεβέκ αλλά είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι καλύτερο). Το σίγουρο είναι ότι και φέτος η ΠΑΕ δε θα παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων. Θα κοιτάξει να «μοσχοπουλήσει» παίκτες και παράλληλα να επενδύσει με τα χρήματα αυτά στην απόκτηση άλλων. Αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...