«Πολλούς τίτλους και στα επόμενα χρόνια»

Από acpaok.gr: Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υποτιμήσει τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επισήμανε η Αναστασία Γκάτσου.
Πηγή: acpaok.gr
«Πολλούς τίτλους και στα επόμενα χρόνια»

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου μίλησε στη σελίδα του συλλόγου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Φείδωνα Άργους και ευχήθηκε οι «Ασπρόμαυρες» να κατακτήσουν πολλούς τίτλους και στα επόμενα χρόνια...

Αναστασία, μία ακόμη νίκη, μία ακόμη πρόκριση. Πού θεωρείς ότι κρίθηκε ο ημιτελικός με τα Τρίκαλα;
«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων που έφτασε μέχρι εδώ... Μπήκαμε από την αρχή αποφασιστικά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει στην πρόκριση. Η διαφορά δυναμικότητας και τεχνικής ήταν αρκετά φανερή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Το μυαλό όλων βρίσκεται πια στον τελικό. Φείδων Άργους ο αντίπαλος, μια ομάδα που δεν τη γνωρίζετε. Σας ανησυχεί κάτι;
«Σίγουρα είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να υποτιμήσεις αφού έχει φτάσει στον τελικό. Δε νομίζω ότι μας ανησυχεί κάτι. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε έτοιμες για κάθε είδους παιχνίδι».

Το πρωτάθλημα το κατακτήσατε μόνο με νίκες, το ίδιο θα συμβεί και στο κύπελλο εάν επικρατήσετε στον τελικό. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένα νταμπλ με το απόλυτο των νικών;
«Είναι ένα επίτευγμα δύσκολο και πόσο μάλλον όταν έχει διάρκεια. Εύχομαι να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια και να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους ακόμα!».

Φέτος καθιερώθηκες να αγωνίζεσαι στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Πώς είναι η συνεργασία με τις συμπαίκτριές σου ως οπισθοφύλακας;
«Είναι πολύ απαιτητική θέση, γιατί βλέπεις όλο το γήπεδο. Πρέπει συνέχεια να υπάρχει συγκέντρωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με όλες τις συμπαίκτριές μου».

Διαβάστε ακόμη...