Επαφές ΠΑΟΚ με Γιουβέντους

Από inpaok.com : Όπως σας ενημέρωσε το INPAOK εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Τορίνο προκειμένου να συμμετάσχει σε ακόμα ένα συνέδριο του «wyscout».
Πηγή: inpaok.com
Επαφές ΠΑΟΚ με Γιουβέντους

Το forum που διοργανώνεται πριν το άνοιγμα των μεταγραφικών περιόδων του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, διοργανώθηκε στο Juventus Stadium, που αποτελεί την έδρα της φιναλίστ του Champions League το διήμερο 16-17 Μαΐου.

Στο περιθώριο του συνεδρίου μάλιστα, έγινε συνάντηση των ανθρώπων της Γιουβέντους, με τους εκπροσώπους 26 ομάδων από 9 χώρες, με σκοπό να αναπτύξουν συνεργασία για παίκτες και τεχνογνωσία όσον αφορά τις προπονήσεις των ομάδων, αλλά και την ανάπτυξη των ακαδημιών τους.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους και αυτός του ΠΑΟΚ, μαζί με ανθρώπους μεταξύ άλλων των Άντερλεχτ, Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο), Ανζέ, Νις (Γαλλία), Ραπίντ Βιένης (Αυστρία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και LA Galaxy (Αμερική).

Και οι 26 ομάδες φέρεται να συμφώνησαν για μεταξύ τους συνεργασία στο μέλλον, τόσο στον μεταγραφικό τομέα, όσο και σε θέματα εμπορικής διαχείρισης, με στόχο να δικτυωθούν και να αναπτύξουν μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω κερδοφόρα συνεργασία.

Διαβάστε ακόμη...