Ώρα τελικού: Ίβιτς vs Χιμένεθ

Από paok24.com : Τα πλάνα των δύο τεχνικών για τον αποψινό τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, με φόντο την κατάκτηση της κούπας.
Πηγή: paok24.com
Ώρα τελικού: Ίβιτς vs Χιμένεθ

Με την πόλη του Βόλου να κινείται σε ρυθμούς τελικού, τα "φώτα" πέφτουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι, με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνουν το παρών, καθώς βρίσκονται από χθες στην πόλη.

Στα αγωνιστικά, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, πέρα από την απουσία του Μυστακίδη, ο οποίος επίσης ταξίδεψε στον Βόλο για ψυχολογικούς λόγους, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει φανερώσει σε μεγάλο μέρος τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γλύκος θα ξεκινήσει στο τέρμα, με τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς να θεωρούνται σίγουροι.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο "παίζουν" δύο σενάρια. Από τη μία, ο Σέρβος δοκίμασε την τριάδα Τσίμιροτ, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ, με τους Κάμπος και Πέλκα στις πλευρές και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Ωστόσο, στις τελευταίες προπονήσεις δοκίμασε και τον Κάνιας στο κέντρο, με τον Πέλκα να μένει εκτός σε αυτή την περίπτωση και τον Μπίσεσβαρ να παίρνει θέση στα αριστερά.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι. Στο κέντρο προβάδισμα έχουν Σιμόες και Γιόχανσον. Από εκεί και πέρα στα άκρα αναμένεται να είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Πατίτο, ενώ σε ρόλο δεκαριού θα είναι ο Μάνταλος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραούχο.

Πάντως δεν αποκλείεται να γίνει μια μικρή έκπληξη και να επιλέξει το 4-3-3, με τον Γαλανόπουλο να παίρνει την τρίτη θέση στη μεσαία γραμμή και τη φανέλα βασικού από τον Πατίτο και τον Μάνταλο σε αυτή την περίπτωση να μετακινείται στο αριστερό άκρο.

Διαβάστε ακόμη...