Έτοιμοι για αναχώρηση (video)

Από paok24.gr: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά, η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".
Έτοιμοι για αναχώρηση (video)


Οι "ασπρόμαυροι" θα αναχωρήσουν σε λίγη ώρα για τα Χανιά, με τον Βλάνταν Ίβιτς να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος, Λέοβατς και ο Κάνιας, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Κίτσιου, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Μαζί με την αποστολή ταξιδεύουν και οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ20 του "Δικεφάλου" θα ταξιδέψει με δεύτερο τσάρτερ, λόγω τσάρτερ, μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου, λόγω τεχνικού προβλήματος.

 

Διαβάστε ακόμη...