«Η καλύτερη μεταγραφή ο Μάτος»

Από arenafm.gr: Ο Νέτο Γκουερίνο μίλησε στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Η καλύτερη μεταγραφή ο Μάτος»

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν άτυχοι. Με το πολύ γρήγορο γκολ έπεσε η ψυχολογία. Δε μας βγήκε το παιχνίδι. Είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Κάμπος, την αποβολή του Μαλεζά, όλα πήγαν στραβά. Πρέπει να ξεχάσουμε την ΑΕΚ και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα. Ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια.

Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις μετά από μια ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο πρωσγειωμένοι.

Πήραμε τον Μάτος να βοηθήσει την ομάδα. Πρέπει όμως να είναι έτοιμη και η ομάδα να βοηθήσει τον Μάτος. Η ευκαιρία του με τον Ολυμπιακό, με τον Ηρακλή, αλλά και η κεφαλιά με την ΑΕΚ, δείχνουν ότι πάντα προσπαθεί να δώσει βοήθειες μπροστά.

Πρέπει όμως να έχει βοήθειες από τους συμπαίκτες του, όταν αφήνει τον χώρο του. Είναι πάρα πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα. Ο Μάτος πιστεύω ότι είναι πάνω από το 100% πετυχημένη η μεταγραφή του.

Ο Ενρίκε έχει φοβερά στοιχεία. Ενθουσιάζεται και παίζει με πολύ πάθος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που βρισκόμαστε προσπαθώ να τον βοηθήσω. Πρέπει να προσαρμοστεί τελείως. Πολλές φορές ο πολύς ενθουσιασμός κάνει κακό.

Ο Ουάρντα ήρθε από τον Παναιτωλικό. Άλλες οι απαιτήσεις εκεί, άλλες εδώ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και αυτός ενθουσιάζεται περισσότερο από ότι πρέπει.

Διαβάστε ακόμη...