Τέλος ο Μπέντο, με υπηρεσιακό κόντρα στην Μπεσίκτας

Απο sdna.gr : Άμεση θα είναι η απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αναζητείται λύση εκ των έσω ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπεσίκτας.
Πηγή: sdna.gr
Τέλος ο Μπέντο, με υπηρεσιακό κόντρα στην Μπεσίκτας

Ώρες μετράει πλέον ο Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση για απομάκρυνσή του από το τιμόνι των «ερυθρόλευκων» έπειτα από τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ για τον Πορτογάλο, κάτι που αποτυπώθηκε και στη δημόσια τοποθέτηση του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος επιτέθηκε στον Μπέντο για τις επιλογές του.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η απομάκρυνσή του, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ήδη στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» αναζητείται εσωτερική λύση ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη με τα σενάρια να είναι αρκετά.

Φήμες θέλουν τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοντέστο να παίρνουν τα... κλειδιά για το ματς με την Μπεσίκτας, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του προπονητή της Κ20 της ομάδας, Βασίλη Βούζα με συνεργάτη τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Το σίγουρο είναι πως η λύση στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης θα βρεθεί εκ των έσω, με όλα τα σενάρια ανοικτά ως το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...