Ήττα για την Partizan στην Κροατία

Από paokbc.gr: Την 6η της ήττα στην ABA Liga γνώρισε η Partizan, η οποία έχασε από την Cedevita στην Κροατία με 79-67 για την 22η αγωνιστική.
Πηγή: paokbc.gr
Ήττα για την Partizan στην Κροατία

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου, όταν οι Κροάτες έτρεξαν ένα σερί 13-4 και προηγήθηκαν με 37-26. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Partizan δεν κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης.

Κορυφαίος παίκτης των Σέρβων ήταν ο Stefan Bircevic με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Vranja Marinkovic είχε 12 πόντους με 3/5 τρίποντα. Ο William Hatcher μέτρησε 8 πόντους, 3 ασίστ και 4 λάθη, ενώ σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "PAOK Sports Arena", ο Alexandar Dzikic είχε στη διάθεσή του τους Nikola Velickovic (6 πόντοι σε 15 λεπτά) και Jamont Gordon (2 πόντοι σε 19 λεπτά).

Εκτός αγώνα ήταν ο Kenan Karahodzic, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Stefan Pot δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η Partizan έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play off της ABA Liga (προκρίνονται οι πρώτοι 4), αλλά μετά από αυτή την ήττα έπεσε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με τις Cedevita και Buducnost.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης και ΕΔΩ τα highlights.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...