Έτσι είναι το γήπεδο τώρα (video)

Από paok24.com: Τέσσερις ώρες πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου παραμένει ένας πολύ κομβικός παράγοντας για το αποψινό παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Έτσι είναι το γήπεδο τώρα (video)

Το PAOK24 σας παρουσιάζει μέσα από το παρακάτω βίντεο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την ώρα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο οποίο θα δοκιμαστεί ο «Δικέφαλος».

Συγκριτικά με την προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ κόντρα στον Πανιώνιο, ο χλοοτάπητας φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο παρακάτω το μισό γήπεδο έχει λάσπη και στο υπόλοιπο ο χλοοτάπητας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση του καιρού, καθώς ενδεχόμενη βροχή πριν ή κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης θα επιδεινώσει πολύ την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ με το που φτάσουν στους «Ζωσιμάδες» θα δουν την κατάσταση του χλοοτάπητα και αναμένεται να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για την αγωνιστική προσέγγιση της σημερινής αναμέτρησης κόντρας στον ΠΑΣ.

Διαβάστε ακόμη...