Ξαφνικά νοιώθουν ντροπή οι Ηρακληδείς

Από inpaok.com: Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα γνωστή για το γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, «ενισχύει» τις ομάδες του ΠΟΚ με ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: inpaok.com
Ξαφνικά νοιώθουν ντροπή οι Ηρακληδείς

Εδώ και δεκαετίες, πάρα πολλοί καλοί παίκτες του, έφευγαν με μεταγραφή σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους φίλους του Ηρακλή ή τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του.

Ξαφνικά τώρα, νοιώθουν ντροπή επειδή ένας παίκτης του και μάλιστα νεαρός, χωρίς να είναι το μεγάλο αστέρι τους, έφυγε και προτίμησε τον ΠΑΟΚ. Τώρα θυμήθηκαν να... θιχτούν οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι που λένε πως αγαπούν την ομάδα τους, ενώ τόσα χρόνια σώπαιναν όταν έβλεπαν την ομάδα τους, ειδικά παλιότερα, που είχε κάποια δυναμική να χάνει όλους τους καλού της παίκτες.

Τώρα ξαφνικά βλέπουμε και ανακοίνωση της ΑΘ 10, αλλά και δεκάδες ρεπορτάζ σε ιστοσελίδες «κυανόλευκου» χρώματος, που μιλούν για «ντροπή» και διάφορα άλλα, σε ότι αφορά την μετακίνηση του Λάμπρου στον Δικέφαλο.

Όλα αυτά σε μια εποχή, που ο Ηρακλής είναι τελευταίος και δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά αποδεικνύεται το κόμπλεξ που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...