«Δεν πρέπει να σκοράρει ο ΠΑΟΚ»

Από sport-fm.gr: Ιδιαίτερα προσεκτική στην άμυνα θα πρέπει να είναι η Σλόβαν Λίμπερετς απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Γίντριχ Τρπισόφσκι.
Πηγή: sport-fm.gr
«Δεν πρέπει να σκοράρει ο ΠΑΟΚ»

Να μην επαναλάβει τα αμυντικά λάθη του πρώτου ματς στην Τσεχία, καλείται η Σλόβαν Λίμπερετς, προκειμένου να έχει τύχη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γίντριχ Τρπισόφσκι.

«Όλα έχουν να κάνουν με το δικό μας παιχνίδι. Είναι μια προειδοποίηση για εμάς ότι ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει δύο φορές στο Λίμπερετς. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά σε καμία περίπτωση», δήλωσε αρχικά ο Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τη Φιορεντίνα.

Στη συνέχει, ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς αναφέρθηκε στην παρουσία των φίλων της ομάδας στην Τούμπα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποιος δίπλα μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη η εμπειρία είναι εκπληκτική. Εκτιμούμε που οι φίλοι της ομάδας έκαναν ένα μακρινό ταξίδι για να έρθουν».

Διαβάστε ακόμη...