"Κάτι το διαφορετικό η ατμόσφαιρα της Τούμπας"

Από paok24.com: Ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας έκανε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Γιαν Σίκορα στις δηλώσεις του.
Πηγή: paok24.com
"Κάτι το διαφορετικό η ατμόσφαιρα της Τούμπας"

Ο νεαρός μέσος μίλησε επίσης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για το αν υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Σλόβαν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Έκανα κάποιες προπονήσεις και ελπίζω να παίξω. Αν θα ξεκινήσω αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Έπαιρνα αντιβίωση και δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαι όμως χαρούμενος που ταξίδεψα στην Ελλάδα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας και δεν ένιωθα καλά που δεν μπορούσα να βοηθήσω".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας δήλωσε: "Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον. Είναι κάτι το διαφορετικό να παίζεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Δε θα είναι όπως στην Τσεχία που δίνουν το παρών 2.000 ή 3.000 θεατές. Θα υπάρχει τόσος κόσμος που θα φωνάζει γύρω σου".

Αν θα είναι "θαύμα" για τη Σλόβαν η πρόκριση στους "32": "Θαύμα θα ήταν να κερδίζαμε το πρωτάθλημα. Η πρόκριση θα μας βοηθούσε και θα μας ανακούφιζε από την κακή ως τώρα πορεία".

Διαβάστε ακόμη...