Μια ισοπαλία, έργο ... Μπριάκου! (2001)

Σαν σήμερα στις 14/10/2001, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον γάβρο για την αγωνιστική του πρωταθλήματος
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Μια ισοπαλία, έργο ... Μπριάκου! (2001)

Η ομάδα της Μουνιχίας τα τελευταία τρία χρόνια είχε τον τρόπο και περνούσε από την Τούμπα δια της ... πλαγίας οδού. Τη σεζόν 1998-1999 ήταν ο Παπαπέτρου (1-2), το 1999-2000 ο Βαλλιάνος (0-2) και το 2000-2001 ο ... Κασναφέρης (2-4), τρία εργαλεία που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!

Σε εκείνο το ματς είχαν ανέβει στη Θεσσαλονίκη οπαδοί του γάβρου, οι οποίοι με τις ευλογίες της αστυνομίας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης βρήκαν την ευκαιρία στην άδεια Τούμπα και αλώνισαν!!!   

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι πιο επικίνδυνος και να έχει 2-3 καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Ελευθερόπουλου, στο 14' με τον Καραδήμο και στο 20' με τον Τετράτζε.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, με γκολ από καταφανή θέση οφσάιντ του Γιαννακόπουλου, το οποίο κατακύρωσε ο Μπριάκος με τον βοηθό να πετάει αϊτό. Σταδιακά η ομάδα ανέβασε την πίεση για την ισοφάριση και στο 78' ο Οκκάς ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Αμανατίδη.

Αποτέλεσμα: μια κίτρινη κάρτα στον Καφέ για διαμαρτυρία. Στο 84' ισοφαρίσαμε με γκολ του Σπάσιτς και στο 90' νέα ανατροπή του Γιασεμή από τον Αμανατίδη. Και πάλι το αποτέλεσμα είναι κίτρινη για διαμαρτυρία, αυτή τη φορά στον Λουτσιάνο...

Ο διαιτητής Μπριάκος βαθμολογήθηκε με 5 και παραπέμφθηκε (από τον παρατηρητή Αδαμόπουλο) λόγω του μη καταλογισμού του καραμπινάτου οφσάιντ στο γκολ που δεχτήκαμε αλλά και για το δεύτερο πέναλτι που δεν μας δόθηκε (αυτό του Γιασεμή).

Στα θετικά της υπόθεσης ότι αυτή τη φορά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας στις κερκίδες και δεν τιμωρηθήκαμε, όπως συνέβαινε επί μονίμου βάσεως τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδι με την ομάδα του δημοσίου...

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Ουντέζε, Αμπονσά, Κατσιαμπής, Τετράτζε, Καραδήμος (58' Σπάσιτς), Γεωργιάδης (75' Γιασεμάκης), Καφές, Οκκάς, Κωνσταντινίδης

γάβρος: Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Κόντης, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Κωστούλας, Καρεμπέ, Νινιάδης (61' Ζέτεμπεργκ), Γιαννακόπουλος (89' Μαυρογεννίδης), Οφορίκουε (72' Ρόμπερτς), Τζόρτζεβιτς 

Δηλώσεις:

Ντούσαν Μπάγεβιτς:

"Ήταν πραγματικό ντέρμπι, είχε πάθος και δύναμη. Στο α΄ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Στο β' ημίχρονο φτάσαμε στο σημείο να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Μετά το 0-1 ρισκάραμε, κάναμε κάποιες αλλαγές και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και ευχαριστώ τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια "

Παντελής Καφές:

"Ο ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως σήμερα αξίζαμε τη νίκη"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...