Χοντρό παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ

Aπo inpaok.com : Τα ερωτήματα που έθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τρόπο και τον χρόνο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του επιδιαιτητή ο Κύρος Βασάρας, με καλύπτουν απόλυτα.
Πηγή: inpaok.com
Χοντρό παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ

Ο ύποπτος –δυστυχώς- ρόλος που διαδραμάτισε, επιβεβαίωσε όσους πίστευαν ότι δεν τον επέλεξε τυχαία η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη για την συγκεκριμένη θέση. Κρίμα για έναν άνθρωπο που σαν διαιτητής έχτισε ένα αξιοσέβαστο όνομα.

«Έπαιξε» το παιχνίδι του συστήματος που είναι φανερό ότι κυνηγά τον ΠΑΟΚ. Ο Βασάρας αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Συμβιβάστηκε και άφησε το σύστημα να τον χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα που αποτελεί και τον καθρέφτη όσων συμβαίνουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ρίζες του συστήματος είναι βαθιές και φτάνουν σε πρόσωπα που τα θεωρούσαμε υπεράνω πάσης υποψίας. Για να αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει να ξεριζωθεί οτιδήποτε έχει σχέση με το σύστημα. Η παραμικρή σχέση είναι αρκετή για να εξαφανιστούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο την επόμενη των εκλογών της ΕΠΟ όσοι φρόντισαν να εξυπηρετήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αλήθεια ο κ. Κοντονής έχει άποψη για όσα συμβαίνουν. Σαφώς και δεν μπορεί επέμβει στους ορισμούς τους διαιτητών και στην εσωτερική λειτουργία της ΕΠΟ. Άποψη όμως σίγουρα έχει και πολύ θα θέλαμε να την ακούσουμε να εκφράζεται, λίγες εβδομάδες πριν την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ. Για να διαπιστώσουμε ότι ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη...