«ΠΑΟΚάρα μου, μόνο εσύ…» (video)

Από paok24.com: Αυτές οι ημέρες είναι γεμάτες σπουδαία ευρωπαϊκά «ραντεβού», λόγω της αγωνιστικής δράσης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Champions League και του Europa League.
Πηγή: paok24.com
«ΠΑΟΚάρα μου, μόνο εσύ…» (video)

Το παιχνίδι που ξεχώρισε στη διάρκεια των πρώτων αγώνων της δεύτερης ημέρας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χτες, ήταν η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ντόρτμουντ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 2-2.

Αυτή η ματσάρα που πραγματοποιήθηκε χτες ξύπνησε φοβερές μνήμες από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στο «σπίτι» της Ντόρτμουντ.

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Δεκεμβρίου 2015 και ο ΠΑΟΚ παρότι είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League έψαχνε ένα εντυπωσιακό φινάλε στην ευρωπαϊκή του παρουσία.

Έτσι και έγινε, ο Μυστακίδης βρήκε με εξαιρετική πάσα σε πρώτο χρόνο τον Ρόμπερτ Μακ κι ο Σλοβάκος στο 33' πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ, σκοράροντας για τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να καταφέρνει τελικά να γράψει ακόμα μία σπουδαία σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του, κερδίζοντας τους Γερμανούς στην έδρα τους με 1-0.

Έκτοτε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν Μονάχου, στον τελικό του Super Cup Γερμανίας στις 14 Αυγούστου με 2-0, κάτι που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πόσο μεγάλο ήταν το επίτευγμα του ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ του Μακ και την... απόδραση του ΠΑΟΚ από το Ντόρτμουντ.

Διαβάστε ακόμη...