Πέρασε τα τεστ ο Μάνταλος, «κόπηκε» ο Θάνος

Από sdna.gr: Ο Σταύρος Μάνταλος πέρασε τα αγωνιστικά τεστ που έγιναν στη Βέροια κι έτσι επιστρέφει στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: sdna.gr
Πέρασε τα τεστ ο Μάνταλος, «κόπηκε» ο Θάνος

Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Θάνος, αλλά ξανατρέχει, «κόπηκαν» δύο της Football League, αλλά και διεθνής βοηθός! Με επιτυχία έβγαλε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Βέροια ο διεθνής ρέφερι Σταύρος Μάνταλος, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Δημήτρη Θάνο.

Ο διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών εγκατέλειψε στα τελευταία 75άρια λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που έτρεχε και θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα επαναληπτικά τεστ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα δεν έτρεξε ο Θανάσης Γιάχος (Xίος) που παραμένει τραυματίας, ενώ εκτός οριστικά έμεινε ο Σφακιανάκης (Football League) που απέτυχε και τη δεύτερη φορά, με τον Κοσικίδη (Football League) να έχει άλλη μία ευκαιρία.

Στους βοηθούς ηχηρό ήταν το κόψιμο του Κορίνθιου διεθνούς Μιχάλη Καρσιώτη ο οποίος μένει εκτός πινάκων, ενώ με επιτυχία έβγαλαν τα τεστ οι Γεωργαράκος, Παρασίου, Αναστόπουλος, Γκάγκας, Σταυρουλάκης, Χαρίσης, και Σταθοπουλος.

Λόγω τραυματισμού απείχαν οι Μαγιάνης, Νταλούκας, ενώ η Κουρομπίλια είχε διεθνείς υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...