Επιβεβαίωση για Βάσκεθ από Μουνιόθ

Aπό inpaok.com: Ο τεχνικός διευθυντής της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ, επιβεβαίωσε πλήρως την είδηση που μετέδωσε νωρίτερα το INPAOK, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
Πηγή: inpaok.com
Επιβεβαίωση για Βάσκεθ από Μουνιόθ

Στην ερώτηση για το αν επιβεβαιώνεται η είδηση του ενδιαφέροντος για τον παίκτη από την πλευρά του Δικεφάλου και την πρόθεση της Χετάφε να τον παραχωρήσει, η απάντηση του Τόνι Μουνίθ ήταν...

«Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε στις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Αλβαρο Βάσκεθ. Ο ΠΑΟΚ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση τους και τις τελευταίες ημέρες προχωρήσαμε. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Είμαστε στις τελικές διαπραγματεύσεις. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Βάσκεθ είναι ο Νο 1 στόχος του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για παίκτη που έχει τσεκαριστεί τόσο από τον Λούμποσ Μίχελ όσο και από τα στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ του Δικεφάλου στην διάρκεια της τελευταίας περιόδου.

Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού φορ έδειξε στην φετινή μεταγραφική περίοδο και η ΑΕΚ χωρίς όμως να καταφέρει να αποκτήσει λόγω της μικρής προσφοράς που κατέθεσε στην ΑΕΚ αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...