"Πρώτη" προπόνηση ανήμερα της Παναγίας (1962)

Σαν σήμερα στις 15/8/1962 ο ΠΑΟΚ πραγματοποιούσε στην Τούμπα την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, καθώς και τον καθιερωμένο αγιασμό...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
"Πρώτη" προπόνηση ανήμερα της Παναγίας (1962)

Ήταν Τετάρτη, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, όταν ο Δικέφαλος υπό τις οδηγίες του αυστριακού Ντούρσπεκτ ξεκινούσε την προετοιμασία του. Αρχικά το πρόγραμμα περιλάμβανε ατομικές ασκήσεις και στη συνέχεια παίχτηκε δίτερμα ανάμεσα στην πρώτη oμάδα (ενισχυμένη με τους νεοaποκτηθέντες παίκτες) και τη δεύτερη, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που έδωσαν δυναμικό παρόν στο ιστορικό μας γήπεδο.

Στο διπλό η πρώτη ομάδα επικράτησε με 6-3, έχοντας στη σύνθεσή της τους: Πρόγιο, Κεμανίδη, Πετρίδη, Καλπακίδη, Ραπτόπουλο, Γιακουμή, Νικολαΐδη, Λέανδρο, Σαββίδη, Παπαδόπουλο, Απαλλάκη, Παπαμέτη, Μουρατίδη, Τσοπλάκη.

Οι Βασιλειάδης, Χασιώτης απουσίαζαν, ενώ Μιχαηλίδης, Τασσόπουλος, Μυτιληναίος ήταν στο γήπεδο αλλά δεν προπονήθηκαν. Για τον τελευταίο μάλιστα είχε γίνει γνωστό πως υποβαλλόταν σε θεραπεία λόγω του ότι είχε μαζέψει νερό το γόνατό του.

Αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε εκείνη την "πρώτη", ήταν οι: Λέανδρος, Γιακουμής, Νικολαΐδης και ο ταχύτατος Παπαδόπουλος...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...