«Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πόποβιτς, που αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Καρμιώτισσα της Κύπρου.
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ» (audio)

Ο Έλληνας εξτρέμ μίλησε για το μέλλον του, ενώ αποκάλυψε και τον παίκτη που ξεχωρίζει από τη φετινή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πόποβιτς:

Για την προπόνηση που έκανε σήμερα και τον τελικό που δίνει η Κ17: «Έκανα με την Κ20 προπόνηση σήμερα. Πιστεύω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να το πάρουν. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να τα καταφέρουν τα παιδιά. Φαίνεται η δουλειά από τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία του Σαββίδη έχει δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες. Έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα, στα γήπεδο και στο προπονητικό κομμάτι».

Για πόσο καιρό θα συνεχίσει τις προπονήσεις: «Θα κάνω για ένα διάστημα, μέχρι τέλη Μαΐου, προπονήσεις για συντήρηση. Από εκεί και πέρα περιμένω να δω τι θα κάνω».

Αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, αλλά και η άποψή του για το γκολ του Ροντρίγκες με την ΑΕΚ: «Δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και έδρα. Έδειξε ότι μπορεί να το κερδίσει το παιχνίδι, από τη στιγμή που έκανε την ανατροπή με την ΑΕΚ. Απίστευτο ήταν το γκολ του Ροντρίγκες».

Η άποψή του για τον Ροντρίγκες: «Ξεχωρίζει. Είναι καλός παίκτης. Είναι γρήγορος, έχει τεχνική, έχει καλή ντρίμπλα».

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ: «Μου άρεσε που ανέτρεψαν την κατάσταση και είχαν κατοχή μπάλας. Μου άρεσε στο δεύτερο μέρος Ο ΠΑΟΚ».

Η πρόβλεψή του για τα πλέι οφ και το τι θα κάνει αναφορικά με το μέλλον: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι, αλλά ευελπιστώ να κάνει το καλύτερο ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω και να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν φύγω και πάω σε μια άλλη ομάδα, τότε το μυαλό μου θα είναι σε εκείνη την ομάδα».

Aκούστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Πόποβιτς στο Metropolis 95,5 ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...