Οι Ενώσεις εγκαταλείπουν τον Γκιρτζίκη!

Από inpaok.com: Επιβεβαιώνονται πλήρως όσα ανέφερε πριν από τρεις ημέρες η στήλη αναφορικά με τις εξελίξεις που δρομολογούνται στην ΕΠΟ και το ενδεχόμενο η διοίκηση Γκιρτζίκη να «γκρεμιστεί» πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου, αποτελούν οι διασταυρωμένες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.
Πηγή: inpaok.com
Οι Ενώσεις εγκαταλείπουν τον Γκιρτζίκη!

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ενώσεων που θεωρούνταν σκληροπυρηνικοί της διοίκησης Γκιρτζίκη την οποία και στήριζαν, όχι μόνο απομακρύνονται, αλλά δείχνουν την διάθεση να περάσουν στην αντιπολίτευση ή να δημιουργήσουν νέο πόλο στο εσωτερικό της ομοσπονδίας, μειώνοντας τις δυνάμεις της σημερινής διοίκησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ (άγνωστο ποιες ενώσεις θα τον στηρίξουν), ενώ το ίδιο σκοπεύει να κάνει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτης Δημητρίου που είναι αντιπρόεδρος χωρίς ρόλο στην ΕΠΟ με δεδομένο ότι η πολιτική χαράζεται από τους Γκιρτζίκη, Τοπολιάτη και τον εκτελεστικό διευθυντή, Παυσανία Παπανικολάου.

ΟΙ ΔΥΟ πρόεδροι είναι πολύ πιθανό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ΕΠΟ και τον τρόπο που λειτουργεί, να παραιτηθούν μετά το ΠΑΣΧΑ, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην διοίκηση ενόψει της γενικής συνέλευσης του Ιουνίου.

ΔΙΠΛΑ στον σημερινό πρόεδρο απέμειναν μόνο οι Τοπολιάτης – Καραμελίδης που επιχειρούν ανεπιτυχώς να αναστρέψουν το κλίμα. Εκτιμάται ότι η σημερινή διοίκηση έχει χάσει την πλειοψηφία των ενώσεων, γεγονός που αν αποδειχθεί στην γενική συνέλευση θα δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις και θα επιταχύνει την διαδικασία των εκλογών.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (Γραμμένος, Σάββας, Χατζηαποστόλου) οργανώνεται και καθημερινά κερδίζει έδαφος με την σοβαρότητα που την διακρίνει και τις σταθερές θέσεις που εκφράζει, γεγονός που τις επιτρέπει να αυξάνει δυνάμεις καθώς συσπειρώνει τις ουδέτερες ενώσεις που επιθυμούν μια νέα άφθαρτη διοίκηση στην ομοσπονδία.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση ξεκίνησε και πλέον είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί μια ιστορική ανατροπή στην ΕΠΟ που θα φέρει την άνοιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «γκρεμίζοντας» το σύστημα που τόσα δεινά προκάλεσε στην πλειοψηφία των ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...