“Δε θα κατέβουμε να παίξουμε αν….”

Από thessports.gr: Ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος μίλησε στον Arena fm για το φάιναλ φορ κυπέλλου και ξεκαθάρισε πως αν υπάρχει οργανωμένη κερκίδα η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.
Πηγή: thessports.gr
“Δε θα κατέβουμε να παίξουμε αν….”

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Προτείναμε την Κατερίνη, ή ακόμα και να επιλεγεί η Χαλκίδα να γίνει η κλήρωση και εκεί να γίνει το φάιναλ φορ.

Για την Κατερίνη έγινε αμέσως αποδεκτό το αίτημα από τον περιφερειαρχή κύριο Τζιτζικώστα, αλλά και την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κυρία Μαυρίδου. Υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση από όλους και μάλιστα δέχτηκαν να πληρώσουν και έξοδα, ξενοδοχεία κλπ. των ομάδων.
Η Ομοσπονδία όμως επέμενε να γίνει στην Αθήνα με ειδική διαχείριση. Συμφωνήσαμε ακόμα και στην Κατερίνη να διεξαχθεί με ειδική διαχείριση.
Το τι σημαίνει ειδική διαχείριση είναι άλλο θέμα. Μας δηλώθηκε ότι τα εισιτήρια θα πωληθούν μέσω internet και πρέπει να είναι αθλητές του βόλεϊ, οι οικογένειες των παικτών, παράγοντες, οι διοικήσεις των σωματείων και κάποιοι χορηγοί. Μόνο αυτοί θα πάρουν εισιτήρια, είπαν. Εύχομαι όλο αυτό να πετύχει.

Αν υπάρχει οργανωμένη κερκίδα, ξακάθαρα σας λέω ότι δε θα κατέβουμε να παίξουμε. Μας περιέγραψαν ένα περιβάλλον οικογενειακό, φίλων του βόλεϊ που θα χειροκροτούν κάθε ενέργεια.

Ζητήσαμε και δεσμεύτηκαν όλοι του χρόνου να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια το Σεπτέμβρη έχει εκλογές στην Ομοσπονδία. 14 χρόνια έχει να γίνει φάιναλ φορ στη Θερσσαλονίκη.

Ήθελαν να γίνει στην Αθήνα για οικονομικούς λόγους αφού τώρα έχουν να πληρώσουν μόνο τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής του ΠΑΟΚ»

Διαβάστε ακόμη...