"Ποντάρω σε πρόκριση της Ελλάδας"

Ο Ουρουγουανός σε δηλώσεις του τόνοσε πώς η Εθνική μας ομάδα θα επιβληθεί της Κόστα Ρίκα. Τι δήλωσε για το ρόλο του στον ΠΑΟΚ.
"Ποντάρω σε πρόκριση της Ελλάδας"

Ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει την πρόβλεψή του για το Ελλάδα-Κόστα Ρίκα μέσω της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά". "Εγώ ποντάρω στην Ελλάδα και πιστεύω ειλικρινά ότι θα τα καταφέρει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Μπορεί η Κόστα Ρίκα να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και να το έδειξε αυτό στα ματς των ομίλων, αλλά αυτή η ομάδα, είναι μία "χαλαρή" ομάδα. Αντίθετα, η Ελλάδα είναι μία "σφιχτή" και σοβαρή ομάδα, ένα συγκρότημα που το διακρίνει η μαχητικότητα και διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει πετυχημένη συνταγή, ξέρει να αμύνεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της. Οπως ακριβώς δηλαδή και η Ουρουγουάη". 

Όσο για το νέο ρόλο του στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Νιώθω πραγματικά τέλεια, υπέροχα και μοναδικά στο νέο μου ρόλο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη, τόσο τον Αγγελο Αναστασιάδη, όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Έχω νέα πράγματα μπροστά μου και δεν μπορώ ακόμα να πω λεπτομέρειες, γιατί κι εγώ μαθαίνω".

Διαβάστε ακόμη...