Λαμία – ΠΑΟΚ σε… τρεις εβδομάδες!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η χιονόπτωση στη Λαμία, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” και το μετεωρολογικό δελτίο για το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας αλλά και την αυριανή, οδήγησαν σε αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Λαμία – ΠΑΟΚ σε… τρεις εβδομάδες!

Αυτή τη στιγμή, η αποστολή του Δικεφάλου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με το σημαντικότερο ερώτημα πλέον να είναι το πότε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός!

Σίγουρη απάντηση, δεν υπάρχει! Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία θα διεξαχθεί στην ημερομηνία που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαγόταν η… δεύτερη, δηλαδή είτε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου είτε την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη...