Μπαζίνας: «Μαθαίνω συνεχώς από Καλάθη-Όσμαν»

Στις δηλώσεις του μετά το 2/2 του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Νάσος Μπαζίνας στάθηκε στην προσαρμογή του στον Δικέφαλο αλλά και τη συνύπαρξη με παίκτες όπως ο Νικ Καλάθης και ο Τζέντι Όσμαν.
Πηγή: paok24.com
Μπαζίνας: «Μαθαίνω συνεχώς από Καλάθη-Όσμαν»
Photo Credits: @PAOK BC Facebook

Αναλυτικά τόνισε:

«Είναι ωραίο να νικάμε, να εξελισσόμαστε ως ομάδα να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Ήταν μια σημαντική νίκη, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι.

Για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο, να είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Προσαρμόζομαι μέρα με τη μέρα, και σίγουρα το να είμαι συμπαίκτης με τον Νικ αλλά και με τα άλλα τα παιδιά, με τον Τζέντι με όλους τους παίκτες που έχουν τόσο μεγάλη εμπειρία, με κάνει και εμένα να παίρνω πράγματα να μαθαίνω καθημερινά, στους αγώνες, στην προπόνηση. Το πόσο σωστοί είναι στην καθημερινότητά τους, σαν παίκτες, σαν άνθρωποι και κοιτάω να μαθαίνω κάθε μέρα».

Διαβάστε ακόμη...