Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ F&U - ΑΣ Έλπις
SHARE:
Φίλιπο Σκιάβο:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε ακόμη και σε εύκολες καταστάσεις, κάτι που με εξέπληξε λίγο. Ζήτησα από την ομάδα να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή της.
Δεν χρειάζεται να πιάνουμε συνεχώς υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Αυτό δεν το καταφέραμε στα υπόλοιπα τρία σετ. Αυτό ήταν το ρίσκο. Ακόμη κι όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου και έχεις καλό ρυθμό, πρέπει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Αθηνά Δημητριάδη:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχαμε και λίγο άγχος. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, και δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις από τον αντίπαλο. Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να κερδίσουμε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη. Θα τα αναλύσουμε τη Δευτέρα, μέσα από το βίντεο, και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στην προπόνηση. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».