Έβγαλε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ζαφειράκη Νάουσας στην Μίκρα με 31-23, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Έβγαλε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη!
Photo Credits: @acpaok Facebook

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ, 4-4. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, 6-9, το οποίο συνέχισαν να διατηρούν, 11-14. Ο Λαδάκης οκτώ δευτερόλεπτα σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό για το πρώτο μέρος, 12-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε «στροφές», έβγαλε ενέργεια στην άμυνα, και καλό πρόσωπο στην επίθεση, με αυτά όλα τα στοιχεία να συντελούν στην ανατροπή του σκορ, 18-14. Συνεχίζοντας το καλό τους πρόσωπο, οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν την διαφορά τους, 25-20, την οποία μάλιστα αύξησαν στο τελευταίο επτάλεπτο, 27-20. Μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη με 31-23 και τους δύο βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...