Κυριαρχικός ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από το Άργος!
SHARE:

Κυρίαρχος μπήκε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, παίζοντας σε υψηλό τέμπο, και παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση, 2-5. Με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν από κει που σταμάτησαν, η διαφορά αυξήθηκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, 3-8. Μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ προηγούμενο στο σκορ με 10-15.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά «εκτοξεύοντας» την διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, 13-22. Μάλιστα, με δύο σερί γκολ του Άρσιτς η διαφορά έπιασε διψήφια επίπεδα, 14-24, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν στο Άργος. Η υψηλή διαφορά διατηρήθηκε, ο Μπάμπης Ανανιάδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, και έτσι ο Δικέφαλος με 22-29 πήρε μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, εντός έδρας, κόντρα στα Βριλήσσια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.