ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier
Πηγή: paok24.com
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»
Photo Credits: @paok24.com

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...