ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ στην Αυστρία!
SHARE:
Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση, δείχνοντας την ποιότητα, την εμπειρία και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν, και πλέον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με «προίκα» το +7, το οποίο θα κληθεί να υπερασπιστεί στη ρεβάνς της Κυριακής (16/11, 18:30) στη Μίκρα, έχοντας βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έδειξε τις προθέσεις του, παίρνοντας τον έλεγχο με επιθετική πολυφωνία και σωστές επιλογές. Με τις Σεβδίλη, Πρέμοβιτς και Μιλόγεβιτς να οδηγούν την επίθεση, ο Δικέφαλος ξέφυγε στο σκορ (5-10 στο 15′), ενώ το δίδυμο Γκάτζιου – Πρέμοβιτς αποδείχθηκε ασταμάτητο, ανεβάζοντας τη διαφορά στο 8-15. Οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον ρυθμό και με σταθερή απόδοση από όλες τις παίκτριες πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με 14-19.
Στο δεύτερο μέρος, παρά τη στιγμιαία αντίδραση των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ξανά στροφές και με ξέσπασμα ενέργειας και αποτελεσματικότητας «καθάρισε» το παιχνίδι. Μεντεσίδου, Μπροκάρντο, Πρέμοβιτς, Σεβδίλη και Γκάτζιου συνέθεσαν ένα «εκρηκτικό» επιθετικό σύνολο, οδηγώντας τη διαφορά σε διψήφια τιμή (22-32) και βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Άτζγκερσντορφ.
Το τελικό 28-35 αποτυπώνει τη σαφή ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, που έδειξε πως είναι έτοιμος να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του πορεία.